Inschrijven zomereditie 2023

De limiet aan deelnemers voor de Run-Swim-Run en de 15km-estafette is bereikt. Voor het eerst in de historie van de Henschotermeer Games hebben we de inschrijving voor die onderdelen eerder moeten sluiten. Na-inschrijven is absoluut niet mogelijk ter plekke. Inschrijven voor de Kids Run-Swim-Run en de KidsRun is nog mogelijk!

Kosten Kids-Run-Swim-Run  – 8 t/m 13 jaar:

  • € 8,- bij inschrijving t/m 1 april – Early Bird
  • € 9,- bij inschrijving vanaf 2 april

Kosten Run-Swim-Run – vanaf 14 jaar:

  • € 11,- bij inschrijving t/m 1 april – Early Bird
  • € 12,50 bij inschrijving vanaf 2 april

Kosten 1,9km KidsRun – t/m 13 jaar:

  • € 6,- bij inschrijving t/m 1 april – Early Bird
  • € 7,00 bij inschrijving vanaf 2 april

Kosten 15km estafette per duo (een duo hoeft zich maar één keer in te schrijven):

  • € 20,- bij inschrijving t/m 1 april
  • € 21,50 bij inschrijving vanaf 2 apri

Na-inschrijving:

Er is geen na-inschrijving. Er kan online ingeschreven worden t/m 12:00 uur op de dag van het evenement, dus t/m woensdag 6 juli 12:00 uur. De inschrijving van bepaalde onderdelen kan ook eerder sluiten als de limiet van het aantal deelnemers is bereikt voor een bepaald onderdeel.

Belangrijke informatie:

LET OP 1: Deelnemers aan de 15km-estafette hoeven zich maar één keer in te schrijven! Dus je hoeft als duo maar één inschrijving te doen. Bij de inschrijving kun je dan ook gelijk de gegevens van je loopmaatje invullen.

LET OP 2: Bij je inschrijving is het entreebewijs voor het terrein van het Henschotermeer inbegrepen. Voor de 15km-estafette zijn dat vanzelfsprekend twee entreebewijzen. Voor eventuele supporters dien je een entreebewijs te kopen via https://www.henschotermeer.nl/tarieven_en_tickets

LET OP 3: De parkeerkaart voor het Henschotermeer is NIET inbegrepen. Je kunt vooraf je parkeerticket boeken via https://www.henschotermeer.nl/tarieven_en_tickets. Of ter plekke een parkeerticket kopen bij een van de parkeerautomaten.  Er kan alleen betaald worden met een pinpas!

Spaar het milieu en je portemonnee, kom met de fiets of carpool!

De algemene voorwaarden van het evenement kunt u via deze link bekijken.