Informatie wintereditie 2022

Hieronder vind je alle praktische informatie van de 2022 wintereditie.  LET OP: de datum is verplaatst van zaterdag 22 januari naar zaterdag 5 maart.

Het programma voor de wintereditie. 

10:00 uur: Start Korte-Cross-Run Bike-Run (±2,5km lopen, ±10km fietsen, ±1,5km lopen; vanaf 8 jaar; deze afstand kun je individueel afleggen of in een duo waarbij de een loopt en de ander fiets)

11:30 uur: Start Lange-Cross-Run-Bike-Run (±5km lopen, ±20km fietsen, ±2,5km lopen; vanaf 16 jaar; deze afstand kun je individueel afleggen of in een duo waarbij de een loopt en de ander fiets)

12:00 uur: Prijsuitreiking Korte-Cross-Run-Bike-Run

14:00 uur: Prijsuitreiking Lange-Cross-Run-Bike-Run

14:15 uur: Start Kids-Trail-Cross (±1,5km hardlopen onverhard; 4 t/m 12 jaar)

14:30 uur: Start Korte-Trail-Cross (±2,5km hardlopen onverhard; vanaf 8 jaar)

14:45 uur: Start Lange-Trail-Cross (±10km hardlopen onverhard; vanaf 14 jaar)

15:00 uur: Prijsuitreiking Kids-Trail-Cross & Korte-Trail-Cross

16:00 uur: Prijsuitreiking Lange-Trail-Cross

 

Prijzen / leeftijdsklassen 

Later meer informatie over de prijzen per onderdeel en per leeftijdsklasse. Dat is ook afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

 

Aandachtspunten

 1. ATB’s zijn toegestaan (26″ t/m 29″)

 2. Cyclo-cross fietsen zijn alleen toegestaan met banden met een breedte van 40mm of meer. Dit betekent dat het dikste deel van de band niet kleiner mag zijn dan 40mm.

 3. Een beachstuur is reglementair om veiligheidsredenen niet toegestaan

 4. Een helm is verplicht

 5. ‘Spijker’banden zijn verboden

 6. Het is verboden om oortjes, hoofdtelefoon, mobiele telefoon tijdens de wedstrijd te dragen

 7. Het wedstrijdreglement van de NTB is van toepassing

 

Alle parcoursen in een overzicht

De parcoursen zijn min of meer gelijk aan de editie van 2020. Er zullen altijd kleine wijzigingen kunnen optreden als gevolg van hoe wij het terrein aantreffen bij de opbouw van het parcours.

 • Het fietsparcours is ±5 km lang

 • In deze fietsronde van ±5km kom je meerdere malen in de buurt van 

 • Het loopparcours van de ±10km Lange-Trail-Cross bestaat uit drie lussen. Eerst loop je de loopronde van de Cross-Run-Bike-Run van ±2,5km. Daarna loop je het fietsparcours van ±5km en je sluit weer af met eerste van loopronde van ±2,5km.

 • Start, finish en wisselzone zijn bij horecagelegenheid Het Oude Strandhuis. De horeca, inschrijf- en omkleedtent zullen daar ook geplaatst worden.

Mochten er vragen zijn over het parcours, mail of bel (033-2003027) ons gerust.

Loopparcours ±2,5km Cross-Run-Bike-Runs

Hieronder het loopparcours van de Cross-Run-Bike-Runs. De Lange-Cross-Run-Bike-Run loopt deze ronde tijdens het eerste looponderdeel twee keer en tijdens het afsluitende looponderdeel nog een keer.

De Korte-Cross-Run-Bike-Run loopt de lange ronde van ±2,5km een keer bij aanvang. De deelnemers aan de Korte-Cross-Run-Bike-Run sluiten af met een ronde van ±1,5km.

Loopronde ±2,5km

Loopronde ±1,5km

 

Fietsparcours cross Run-Bike-Runs

Het fietsparcours is ±5km lang. De deelnemers aan de Lange-Cross-Run-Bike-Run leggen deze ronde 4x af. En de de deelnemers aan de Korte-Cross-Run-Bike-Run.

Loopparcours ±1,5km Kids-Cross-Trail

Hieronder het loopparcours van de Kids-Cross-Trail. Dit parcours is gelijk aan het tweede looponderdeel van de Korte-Cross-Run-Bike-Run.

Loopronde ±1,5km Kids-Cross-Trail

Loopparcours ±2,5km Korte-Cross-Trail

Hieronder het loopparcours van de Korte-Cross-Trail. Dit parcours is gelijk aan het loopparcours van de Lange-Cross-Run-Bike-Run.

 

Loopparcours ±10km Lange-Trail-Cross

De Lange-Trail-Cross legt eerst de loopronde over het eiland van ±2,5km die ook de deelnemers van de Cross-Run-Bike-Runners afleggen.  Daarna lopen zij het fietsparcours van ±5km. En tenslotte lopen ze het eerste rondje over het eiland van ±2,5km nog een keer.

 

 

1 thought on “Informatie wintereditie 2022

 1. Pingback: cleocin t gel

Comments are closed.