Partners van de Henschotermeer Games


Run033.nl is het hardloopplatform in de regio 033. Door het verbinden van alle loopevenementen in onze mooie regio stimuleren we mensen om vaker mee te doen aan een loopevenement. Lopers die vaak meedoen krijgen een speciale en fraaie herinnering uitgereikt tijdens het jaarlijkse loopgala. Naast deze “veel-lopers” worden tijdens dit loopgala ook de winnaars van het circuit gehuldigd.
De Stichting Run#033 heeft zelf ook een aantal evenementen in beheer. Naast de Henschotermeer Games vallen ook de Amersfoort City Trail, Halve van Nijkerk, VathorstRun en de Nacht-halve-marathons onder de vlag van Stichting Run#033.

 


WE-link is een organisatie- en adviesbureau op het gebied van sportevenementen. Wij organiseren verschillende sportevenementen, ondersteunen bedrijven bij het implementeren en uitvoeren van sporttrajecten voor hun medewerkers en relaties,  geven advies over alle disciplines die komen kijken bij het organiseren van sportevenementen. Daarnaast ondersteunen wij diverse goede doelen in hun sportactiviteiten, zoals ‘Loop voor CliniClowns’ en ‘Holland4ALS’. De organisatie is in 2010 opgezet ‘Uit liefde voor sport en bewegen’.

De Stichting Run#033 heeft de feitelijke organisatie van de Henschotermeer Games uitbesteed aan WE-link.

 


Sinds 2024 hebben wij een nieuwe partner, Broekhuis! Broekhuis ondersteunt ons om zo veel mogelijk mensen in beweging te krijgen door middel van sport&beweging!

 


Tixxy biedt een gratis inschrijfsysteem voor sportevenementen in Nederland. En je kunt als organisator zelf bepalen wanneer je het geld gestort wilt zien op je rekening. Twee keer per week, één keer per week, één keer per maand………het kan allemaal zonder meerkosten.
Door jarenlange praktijkervaring weten we wat er nodig is voor een succesvolle registratie van deelnemers. Wij maken de registratie zo eenvoudig mogelijk voor de evenementen en de deelnemers.

 


Het Henschotermeer, een uniek recreatiegebied middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussen uit te zijn.
Of je nu zin hebt om lekker te luieren en te genieten van de mooie omgeving, te bouwen aan je eigen zandkasteel op het lang gerekte zandstrand, te zwemmen of gewoon heerlijk rond te dobberen op het meer of misschien heel sportief een rondje om het meer te wandelen… er is echt voor iedereen wel iets te doen!

 


Het Oude Strandhuis is de horeca-gelegenheid op het terrein van het Henschotermeer. Sinds 2018 runnen de dames Astrid &  Janienke het Oude Strandhuis met veel enthousiasme. Dit komt onder meer tot uiting in de uitbreiding van de kaart met bijvoorbeeld gezonde smoothies en wraps. Ook staan er periodiek leuke evenementen op het programma, zoals muziekavonden op het strand aan het rand van het idyllische Henschotermeer.
Astrid & Janienke verhuren ook ijs-foodtrucks op locatie via Ik smelt voor jou.

 

clip
De Nederlandse Triathlon Bond (NTB) vertegenwoordigt de belangen van meer dan 125 triathlonverenigingen, ruim 60 organisaties van evenementen, ca. 7.500 vaste leden (individueel of in verenigingsverband) en jaarlijks zo’n 15.000 daglicentiehouders. Duursportfans leiden (in de meeste gevallen geheel vrijwillig) de triathlonverenigingen. Dat benadrukt de noodzaak van een professionele, overkoepelende organisatie waar aangesloten ledenverenigingen bij professionals terecht kunnen voor hun belangenbehartiging en specialistisch advies. Een koepelorganisatie waar ook de individuele triatleet/duatleet terecht kan voor adviezen en informatie. De professionals van het bondsbureau werken samen met de vele vrijwilligers die in allerlei commissies belangeloos hun deskundigheid inzetten. De NTB is tevens aangesloten bij het NOC*NSF, de ETU en de ITU. De NTB overkoepelt alle multi-disciplinaire duursporten.
De Crosss-Run-Bike-Run onderdelen van de Henschotermeer Games wintereditie zijn sinds 2017 aangesloten bij de NTB. De zomereditie heeft sinds 2020 een Kids Run-Swim-Run op het programma staan dat is aangesloten bij het Jeugdcircuit regio Utrecht van de NTB.

 


Hardlopen is meer dan bewegen. Keep-on-Running.nl inspireert en motiveert. Op Keep-on-Running.nl vind je hardlooptips, trainingschema’s, trainingsadviezen en inspirerende hardloopblogs. En niet te vergeten de meest toegankelijke hardloopkalender. Een must voor zowel de beginnende hardloper en de echte loopfanaat.

 


Hardloopevenementen zijn er in alle soorten en maten. Trek ook eens je stoute schoenen aan voor een uitdagende ladies-, trail-, obstacle-, color- of mudrun. Op de deleukstelopen.nl kun je de leukste loopavonturen uitzoeken! Ook in het buitenland.

 


EE | Accommodations, expert en adviseur op gebied van arbeidsmigrantenhuisvesting en 1 van de top huisvesters van arbeidsmigranten in Nederland, zet zich in om werkgevers te ontlasten en goede en gereguleerde huisvesting aan te bieden aan arbeidsmigranten. Behalve advies en huisvesting verzorgen zij het volledige beheer van diverse (groeps)accommodaties voor andere huisvesters. EE | Accommodations heeft in de rol van projectontwikkelaar ook de bouw van meerdere groepsaccommodaties kunnen faciliteren. Met de Quickscan van EE | Accommodations kunnen gemeenten snel inzicht krijgen in de huidige stand van zaken rondom het thema arbeidsmigrantenhuisvesting en kan een basis gelegd worden voor een vlotte en constructieve lange termijn oplossing waar zowel gemeente als bedrijven, omwonenden en arbeidsmigranten bij gebaat zijn.

 

 


Uw bedrijfsnaam hier?
Naast uw logo kan hier kan uw tekst als partner of sponsor komen! Wij bieden een aantal standaard sponsor pakketen aan, maar uiteraard is er ook maatwerk mogelijk. Neem contact op via e.wassink@we-link.nl voor meer informatie.