Algemene Informatie

Henschotermeer Games

De Henschotermeer Games is een gezellig en sportief evenement geschikt voor de hele familie en duursporters actief in verschillende disciplines. In de zomeredities bieden wij voor “pure” hardlopers een 15km estafette in duo’s (elk teamlid loopt 3x 2,5km rondom het Henschotermeer) en een 1.500m. Deze 1.500m is geschikt voor startende lopers, baanatleten die een pittige training in een mooie omgeving willen afleggen en voor de kinderen.
Voor de triatleten is er een Run-Swim-Run van 2,5km – 500m – 2,5km. Een ideale midweekse training in een schitterende omgeving. De Run-Swim-Run is daarnaast een laagdrempelige mogelijkheid om als hardloper, voetballer, niet-sporter etc. eens kennis te maken met een combinatieduursport. Kortom, probeer eens wat anders…..doe mee aan de Run-Swim-Run!
Op de tweede woensdagavond vervangen wij de 15km estafette door een 10km duoloop. Dit betekent dat de duo’s samen moeten starten, lopen en finishen.
De rest van het programma op de tweede avond is hetzelfde als op de eerste avond.

Ook in de wintereditie hebben wij een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Een KidsCross over 1,2km, 10km cross wedstrijd en een prestatieloop over 2,5km, 5km of 7,5km. En daarnaast een crossduathlon over 2,5km – 11km – 1,2km of de dubbele afstand 5km – 22km – 2,5km.

De winteredities van 2018 staan op de agenda voor zaterdag 13 en zaterdag 27 januari. De zomeredities op de woensdagavonden 11 juli en 15 augustus.

Geef een reactie

Wintereditie 2019 op zaterdag 2 februari