Algemene Informatie

De Henschotermeer Games is een gezellig en sportief evenement geschikt voor de hele familie en duursporters actief in verschillende disciplines. In de zomeredities bieden wij voor “pure” hardlopers een 15km estafette in duo’s (elk teamlid loopt 3x 2,5km rondom het Henschotermeer) en een 1,9km KidsRun. Doe mee aan de 15 km estafette samen met je vader, moeder, dochter, zoon, broer, zus, collega of ander loopmaatje.
Voor de triatleten is er een Run-Swim-Run van 2,5km – 500m – 2,5km. Een ideale midweekse training in een schitterende omgeving. De Run-Swim-Run is daarnaast een laagdrempelige mogelijkheid om als hardloper, voetballer, niet-sporter etc. eens kennis te maken met een combinatieduursport. Kortom, probeer eens wat anders…..doe mee aan de Run-Swim-Run!

Ook in de wintereditie hebben wij een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Een Kids-Trail-Cross over 1,9km, 2,5km Korte-Trail-Cross en een 11km Lange-Trail-Cross. En daarnaast een Cross-Run-Bike-Run over 2,5km – 10km – 1,9km of de lange afstand 5km – 18km – 2,5km.