Partners

keep-on-running_logo
Keep-on-Running
Keep-on-Running is het platform voor de actie hardloper die op een plezierige wijze hardlopen als life-style heeft.

 

R2D-logo-+-pay-off

Run2Day Veenendaal & Run2Day Amersfoort

Run2Day Veenendaal & Run2Day Amersfoort zijn sinds de wintereditie van 2014 betrokken als sponsor bij de Henschotermeer Games. Jannik Klumpenaar van Run2Day Veenendaal heeft meegedaan aan de zomeredities van 2013 en was onder de indruk van de locatie en de relaxte sfeer tijdens het evenement. Run2Day ondersteunt de organisatie met materialen voor aankleding van het evenement zoals een start/finish-boog, easy-up tenten alsmede startnummer.
Bij Run2Day Veenendaal & Run2Day Amersfoort kunt u terecht voor deskundig advies over hardloopschoenen en -kleding. Tevens is er wekelijks een inloopblessurespreekuur in samenwerking met de hardloopfysio.nl. Kortom, het adres in Veenendaal & Amersfoort voor al uw vragen over hardlopen!

clip

Nederlandse Triathlon Bond (NTB)

De NTB vertegenwoordigt de belangen van meer dan 125 triathlonverenigingen, ruim 60 organisaties van evenementen, ca. 7.500 vaste leden (individueel of in verenigingsverband) en jaarlijks zo’n 15.000 daglicentiehouders. Duursportfans leiden (in de meeste gevallen geheel vrijwillig) de triathlonverenigingen. Dat benadrukt de noodzaak van een professionele, overkoepelende organisatie waar aangesloten ledenverenigingen bij professionals terecht kunnen voor hun belangenbehartiging en specialistisch advies. Een koepelorganisatie waar ook de individuele triatleet/duatleet terecht kan voor adviezen en informatie. De professionals van het bondsbureau werken samen met de vele vrijwilligers die in allerlei commissies belangeloos hun deskundigheid inzetten. De NTB is tevens aangesloten bij het NOC*NSF, de ETU en de ITU. De NTB overkoepelt alle multi-disciplinaire duursporten.

De Run-Bike-Run onderdelen van de Henschotermeer Games wintereditie zijn sinds 2017 aangesloten bij de NTB.

Uw bedrijfsnaam hier?

Naast uw logo kan hier kan uw tekst als partner of sponsor komen! Wij bieden een aantal standaard sponsor pakketen aan, maar uiteraard is er ook maatwerk mogelijk. Neem contact op via e.wassink@we-link.nl voor meer informatie.

 

Geef een reactie