Partners

keep-on-running_logo
Keep-on-Running
Keep-on-Running is het platform voor de actie hardloper die op een plezierige wijze hardlopen als life-style heeft.

 


Runnersworld Amersfoort

Voor zowel de beginnende als de gevorderde loper is Runnersworld Amersfoort dé winkel waar je terecht kunt voor individueel advies en de beste producten. Deze Running Speciaalzaak heeft een zeer uitgebreide keuze uit topmerken in hardloopschoenen, kleding en accessoires. Het team bestaat uit enthousiaste en ervaren hardlopers, met een ‘drive’ om een uitstekende service te verlenen. Je kan bij hen terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen.

clip

Nederlandse Triathlon Bond (NTB)

De NTB vertegenwoordigt de belangen van meer dan 125 triathlonverenigingen, ruim 60 organisaties van evenementen, ca. 7.500 vaste leden (individueel of in verenigingsverband) en jaarlijks zo’n 15.000 daglicentiehouders. Duursportfans leiden (in de meeste gevallen geheel vrijwillig) de triathlonverenigingen. Dat benadrukt de noodzaak van een professionele, overkoepelende organisatie waar aangesloten ledenverenigingen bij professionals terecht kunnen voor hun belangenbehartiging en specialistisch advies. Een koepelorganisatie waar ook de individuele triatleet/duatleet terecht kan voor adviezen en informatie. De professionals van het bondsbureau werken samen met de vele vrijwilligers die in allerlei commissies belangeloos hun deskundigheid inzetten. De NTB is tevens aangesloten bij het NOC*NSF, de ETU en de ITU. De NTB overkoepelt alle multi-disciplinaire duursporten.

De Run-Bike-Run onderdelen van de Henschotermeer Games wintereditie zijn sinds 2017 aangesloten bij de NTB.

Uw bedrijfsnaam hier?

Naast uw logo kan hier kan uw tekst als partner of sponsor komen! Wij bieden een aantal standaard sponsor pakketen aan, maar uiteraard is er ook maatwerk mogelijk. Neem contact op via e.wassink@we-link.nl voor meer informatie.

 

Geef een reactie

Wintereditie 2019 op zaterdag 2 februari